1

Sunday, February 21, 2010

loSt world Of taMbUn, yEEhaa

akhirnya masuk jugak teman kat water theme park ni..LOST WORLD OF TAMBUN..ala bukan jauh pun dari rmh teman..15min je.. tp sebelum ni takde rezeki ..besh mmg besh..


anak2 kucing yang tomei2..kami 4 org semuanya termasuk opek yg menjelma menjadi kucing..

price utk sesiapa yang ingin enjoy didalam..

dah bayar tiket,tangan pun kene tag..

ni kolam utamanya..kedalaman ikut ketinggian..dah pendek tu jgn berangan ke laut dalam..terlolong la nnt..

naik pusing2..ponin2..mcm zaman mak dodoi dlm buaian je..


kita tgk tiger berendam dulu sebelum tiger tgk kite berendam..haha

tiket rm30 termasuk melawat mini zoo..yang ada hanyalah harimau dan kuda kot..petting zoo pun ada cthnya rabbit n so on..

usha je kuda tu..silap ari bulan tangan ku dibedalnya..




harap maklum..ini tempat kanak2..anda mak kanak2 ye..sila beredar sebelum di campak keluar..haha..tipu je..

gua kasi peace..tp apasal macam mencarut ja tuh..



juara dunia menyelam tenggelam..


swan yang sawan..pesalahnya bagi free je kan..ini rm3 sorang..masuk dah la mahal..

keselamatan diutamakan..wisel disediakan utk mengorat angsa lain..peeewiit..

ct ngan ema naik angsa..huahuahua..kalau couple cintan-cintun naik ni mesti romantikkan..you kayuh i relax..i relax you kayuh lagi..sampai ke sudah xberjalan gamaknya..penuh sweet..werkk..

aduhh..mane satu aku nak mkn ni ye..kata angsa dlm hati..

kalau lu rase lu comel lomet..sila la naik angsa kecik tu..besh..takyah susah2 kayuh kan..

jet pelampung nak berlepas..syiuuu..

dek kerana pendek..teman hampir tenggelam dan menunjukkan sign peace utk meminta pertolongan life guard..help me,bro!!..

iklan double mentos..

dibanjiri hujan lebat+puting beliung..awww

disirami air hujan renyai2..

pastu kitorg naik selekoh maut ni..mengucap wei..takde org pun sbb lg 20min nak tutup..bagus2..takde la org tonton aksi badak ni nak gelungsor..huahua..

hah..tu dia ema ngan opek..dr mula dengar suara terjerit je..las2 kuar gak diorg ni..

muke cool je..padahal terjerit2 kat atas nun..

baru turun dari drifting maut..takut gile siot..mmg kene pegang habis kuat pelampung tu..kalau tau jd jenazah la..betull..

penggambaran tidak berjaya sbb budak baju merah tu nak lalu..adik oi..nak lalu masuk lobang tu ye..muat dan selamat jer..ada 3 life guard jaga gitu..ini adalah permainan baru yg disediakan ye..

kat sini pun disediakan hot spring ..tapi macam duduk kat dalam hot cerek je..tak tahan..

kepanasan melanda..

muka sebenarnya tak tahan..panas siot air kolam tu..eeergg

promotion baik punye..ini bukan life guard ok..orang perseorangan je..

warna warni tangan sebelum digunting tag oren tu..

sebelum check out..keluar kau dari kesesatan dunia (lost world la)!!!


wahaha..teman akan merindui pengalaman ni..bile lagi berpeluang bersantai di sini..tak tahu la..ade rezeki ada la..muhahaha..

4 comments:

ain nia said...

fuyoooo..naik itik besoo.. :D

gO mi NaM said...

itu bru namenye itikk..yg kat tasek ayer keroh tu haper??

arezura said...

wow..bestnyeee...nak itot....

gO mi NaM said...

nk ikut boleh..byr sendiri ye