1

Wednesday, February 10, 2010

hAri iNi penin..

hari ni pukul 9.00 ada kls pn mazlina subjek RTS..pastu lab IC design..ha..time ni la mula penin..lab ni tak mcm lab2 subjek lain..sbb prof jamal yg ajar..setiap lab dia adalah lab test..tak boleh jalan and berbincang ngan jiran meja sebelah..prof siap bwk video camp lagi nk rekod sape yang berjalan..ada la 2 3 org berjalan dan telah dirakam tingkah laku nya..boleh??penah ke lecturer korg wat gitu..katanye buat bukti nak tolak markah..mula2 dgr dia nak buat mcm tu,ingatkan memain je..rupenye betui2 la bedah..dh la susah labnya..pastu 3 jam dgr dia ceramah..aduish bertambah penin..ni lab VERILOG..mmg lock otak aku tau pk mcm mane nak buat..mesej2 ngan member suh anta jwpan ikut tenet pakai workgroup..selamat dpt sumber skit2..tp takda la boleh wat sepenuhnya pun..lantak la..dr penin menjadi pengsan..redha je la..haha..tu la namanya kidah..hangat2 taik unta je..


7 comments:

JIVEBUMZ said...

jgn pening2 yunk..

neway selamat berkenalan yer!

bakal graduate said...

tahniah..anda la pengomen pertama di blog baru saya..thank n salam perkenalan

azie said...

wow!lecturer yg menakotkan.lecturer ktrg lak siap suoh join dak grup len klu xsempat.hehehe

bakal graduate said...

xdpt la mcm tu..siap deducted mark lambat antar..membebel tanpa henti

MiesSha said...

giler lect tuh..smpai webcam..lest sya dlu x pnah la tahap tuh...

AreDa said...

nice blog

bakal graduate said...

MiesSha: tak tahu la dia nape gitu..yg bestnye dia tkpenah tulis kat whiteboard time dia ngaja sepanjang sethn ni..tkpenah langsung..kalau dia nk tulis,dia akan tulis kat laptop dia yg touchscreen tu..hebat tak dia punya technologi..hehe

AreDa:thanks sudi lawat..saya baru bkk blog ni..tu kene mencari kwn baru..