1

Sunday, February 28, 2010

jiwA raSa keKosoNgaN

hahaha..tajuk tak boleh bla..nape tajuk gitu padahal entry yang nk di create ni utk aktiviti melahap..hehe....tibai je la semah..sebenarnya tak de idea nak tulis tajuk..pastu terdengar si baini nyani lagu ni terus taip kat title tu..boleh??selamat ayat tu yang terkeluar..kalau mencarut bagai tadi kan susah..wei semah..susah mendenya..mcm tkleh delete pulak..huh..ape hal teman bebelan ni..stop2..

jum ptg td kita pekena pizza hut..


jemputan 1 tersenyum bahagia dapt mkn pizza..idea spontan kuar dr mulut dia and terus gedebush gedebush siap g giant..

penuh kegedikan bila kehendak dia diikutkan..jgn main2 wahai laki2 diluar sana..si gadis gedik ni akan mengamuk kalau pe yang dia nak tak dapat..ikut kan je..hehe..sedikit pesanan..dia masih single mingle..ciri2 lelaki yg diidamkan= baik budi pekerti+rupa ada+duit bkn stakat ada tp bykkk+ini yg paling penting,seorg yg penyabar sgt 10x..dia ni kepala hangin gila2..hehe..try la kalau berani..

ok..yang sorang ni sudah berfunya....
mak bapak dia yang punya..
dh mcm avatar pulak pegang lembing pendek..



penuh kesabaran tunggu pizza..lama la pulak..lapar ni..


taraaaa..pizza dah sampai..bismillah...jum kita bedalllll..




apesal hah..teman ni suka nor order spagetti..
padahal biasa je rasenye tp still nk order..

btw,spagetti pizza lagi sedap dr kat kenny rogers ari tu..



wahhh..licin gila tu..2 slices tuk teman dan 4 slices si gemok baham..
caya ke??tk padan dengan saiz kan..
pastu si gemok pulak keciwa spagetti teman dh licinkan..cian dia..
tp yg membazirnya 3 slice roti ditinggalkan begitu saje..

5 comments:

farhana ghafar said...

kah3x..kelakar ayat 'duit bukan setakat ada tapi mesti banyak....' hehe..betul2 setuju ngan akak. hehe :P

Anonymous said...

cun la bdak tu...nk ngorat bleh??pu

[biru][pink] said...

alemak
dah lama tak makan piza
mushrooommmm sup dia sedapppppppp!!

Nur Su'aidah Bachok said...

sy sudah follow awak! yeahhh~ ;D

*nice belog!

Mas Aji said...

salam tak ada shouth mix susah sikit.. nak comunicate...pls up date.. nanati mai balik