1

Saturday, March 20, 2010

WTF=wHat ThE fiNanCiaL??

sekarang jam menunjukkan pukul 4.19 am..am tau..bukan pm..tapi still ag bergelumang ngan assignment entrepreneur..asignment wat business plan..teman kene part financial la pulok..adooaiii..susah beb..mcm mane nak buat ni..ponin+gangguan emosi+gangguan mental=able to apply tanjung rambutan..

ni la contoh business plan yang perlu di analysis dan di R&D utk menghasilkan product sendiri..huahuahua..time sikalang teman sedang berehat dan membiarkan si gemok meneruskan usaha jitunya itu..tomolo baru nak tanya detail kat dia..boleh??

selamat la part ni sama ngan part si gemok..huhuhu...bersungguh dia memahami..mybe darah yg mengalir kat tubuh dia tu darah seorang entreprenuer..haha..yeke..ataupun seorang mata duitan..itu fakta rasenye..haha..suke dia tgk duit puluhan ribu tu..mcm ada harapan je nk bukak business sendiri pas grade ni..teman setakat jd sleeping partner boleh la..bagi je modal, semua dia uruskan, pastu tiap2 bulan dpt income..boleh??

5 comments:

jIwA mUsiC aRt said...

okey, me join..
keh3...
walking back to tuan rumah..

gO mi NaM said...

tq:)

blogcikgu said...

susah gak study pasal business ni ye??

paij188 said...

good luck with that! :)

So Close 2213 said...

hi akidah, singgah slalu bleh ;)