1

Sunday, March 28, 2010

buzY baGai..

minggu lps,minggu ni,minggu dpn n minggu akan datang adalah amat memeritkan napas teman..assignment melonggok..present yg saiko..psm yg separuh jalan..arghhhhh..tolong..vongoxss je rase..dah give up dgn psm..sekarang ni teman dah tk kesah..kalau psm dpt B pun takpe la...nk wat camne..doh takreti..nak mintak tolong kwn, masing2 buzy ngan psm masing2..nk mintak tolong pakar software/komputer/hardware, dia pasti buzy..lagipun bila tak buzy pun seolah2 berat nak tolong org lain..kalau tolong pun pasti ayat2 lancer=lancar dia menyucuk hati/pedih..hati teman ni ada taman seribu bunga..i means sensitip sangat..so lebih baik jgn mintak tlg kat dia..diri sendiri kecewa nnt...pastu 1 masalah lagi dtg, laptop teman buat hal..lambat sgt, scan tak buleh, tgh wat keje shut down and mcm2 lagi..ni semua gar2 virus vavi..huh sedihnye..ponin dah teman..mcm2 problem dtg lately..

minggu ni rezeki murah..ada org sponsor makan..

1) firstly k.nana..thanks belanja kitorg (teman,baini n si gemok) yg pemegang setia PTPTN mkn sate ayam n nasi putih+4jenis lauk..almaklumla org dh bergaji 2XXX gitu..taksia2 tangguh pengajian BENW dia ...leh belanja kitorg selagi masih membujang ni..hehe...mmg kenyang gila sampai terase nak tinggal je perut kat kedai tu..insyallah suatu hari nnt kitorg belanja kak nana balik n semoga rezeki bertambah murah..amiin..

2) secondly si gemok..thanks belanja teman makan pizza hut..yummy..terlepas gian teman ni ha..malah mengurangkan sedikit kedutan akibat ketensian mcm2 kerja..

semoga rezeki si gemok bertambah murah sbb belanja orang kurang upaya ni..hehe

muka penuh ketenagan biarpun wayar otak bersirat birat..

eh eh..air ni mcm perli je..sigemok pendek n si kurus tinggi..huh..

air ni mmg superb sedap..ada jelly yang slurpp..

mengenangkan masa dpn yg tah dimana tujunye..




teman ngan si gemok adalah dua individu/dual core yang kuat makan bila tension..so, usah hairan la lately kedua2nya kembang setalam..si gemok naik sekilo, teman 2kilo..nisbah 1:2..wahaha..plan berdiet sudah jauh tertinggal kat belakang..ting~

10 comments:

paij188 said...

memang murah rezeki!

nadja said...

hai tuan tanah gak.. hahah wah makan sedap nampak.. tak ajak pun..

ain nia said...

aku benci inotek minggu ni..cehh

gO mi NaM said...

paij18&8nadja=tq dtg blog ni..

ain nia=teman redha je la psm xsiap..janji lepas..dah tk berdaya lagi..

Mas Aji said...

salam ziarah dari MAs AJi
http://www.kachipemas.blogspot.com
tak leh borak shouthmix

Sukma SuKkma said...

salam perkenalan adik cumill :D

mamashasha said...

salam...lapar akak tgk makanan2 ni..

aREezD said...

bestnyer de org blnje...(n_n)

Elvyra = Elbo = Vera said...

wah..sedapnya..nyum2~

p/s: muffnang walk..:)

Anarif_88 said...

salam..hai kak akidah! lama x jumpa. akak da singgah my blog here http://anarifotherside.blogspot.com..

hehehehe...memula cam kenal muka, tp x ingat lak sapa, bila tgk nama baru ingat...hehehe...nice meeting u here!