1

Sunday, March 7, 2010

temaN di tag..

di tag dari cik zatie..sama la mcm zatie..dh siap love canal baru da mase nak update blog termasuk la tag ni..sementara tunggu cik ain nia,cik zatie,cik suhadila n naim online sbb nak bincang love canal power point,teman buat la benda ni..selagi tak present love canal ni tak tenang hidup teman..kan kwn2 ku sekalian..huhu..tp lega gak sikit semen love canal dah siap seperti dibwh..


1. makanan ------->>
-latelay suka sangat makan fast food....padahal duit kat bank banyak sangat..org punya duit la..teman punye dah tinggal selai dua je..huahuahua..merancang ngan gemok nk mkn pape2 minggu ni..tapi memikirkan duit idoh tak berapa nak mandang terpaksa la ku lupakan hajat..rase nak claim duit psm yg 200 tu..ble hah buleh dpt..leh g mkn besh2 ke..

2.bahan bacaan--->>
-facebook -75%
-blog org -10%
-buku ethic -15% (boleh-sbb bedebar2)

3.rancangan tv---->>
-na oo mei
-zoela (repeat pun besh gak)

4.keperabadian---->>
-baik hati (boleh ke puji diri ni)
-mudah menangis bila sunyi+takde kawan nak sembang+gelap
-sensitip (benda kecik suka pikir besar)
-bodoh sombong
-takde mood nak study bila pk benda2 remeh..

5.hobi------>>
-takde duit takde hobi
-dah gaji nanti saya nak pasang hobi iaitu travel+mandi pantai+mandi water theme park+makan sedap2 5star (semua tu bila ada duit bertimbun)

6.impian/hajat dihati----->>
-beli rumah..saya minat rumah terrace dua tingkat bentuk modern warna putih dan aksesori dalam warna merah+hitam+putih (boleh)
-diluar rmh tu terparkirnya lancer

7 comments:

ain nia said...

nak lancer sebijik!

z a t i e said...

nk pg travel jgn lupe hajak! hoho..
mandi mande kt sume theme park ye? ni teman ade tempat best kt kg teman..kolam air panas..ade brani? b4 abis nnt moh le ke jasin ramei2!

gO mi NaM said...

ain-ok ain..beresss.esok teman letak kat dpn rmh mu

zatie-ala..nnt ko dh kawen mane men travel2 ngan member..tak besh la kan..tkde yg nk tukang bayar..huahuahua..teman takut sikit kolam air panas..kulit teman ni manja sgt..nnt ko tlg buh ais batu banyak2 ye..biaq sejuk menggigilll..

msmilo said...

hi .. thanks 4 drop by @ my blog .. =) .. i pon dh kelik kelik..hehehe...

. f a i s y a . said...

mahu lancer maroon sketul jgk! ngee ;p

. f a i s y a . said...

baru buleh vroom vroom laju kat ipoh. ceewah.

gO mi NaM said...

faisya-mak kite kate nnt dia wat kan pakai tepung..uli2 sampai jadi lancer..boleh??