1

Thursday, March 4, 2010

hehehe..InsYallAh..

hahaha..suka nor saya ni letak pasal job application dr jobstreet kat blog ni kan..bkn pe..sesaje je..berkobar2 utk keje..pegang duit sendiri yang boleh shopin bagai..actually im not shopaholic..bagus kan...saya seorang yang makan holic..perkataan baru yg tak patut dipelajari..sebenarnya teman tersuprise lak dpt email hari ni(baru dpt pas test)..baru minggu lepas teman buat entry pasal status application teman kat finisar unsuccessful, tp hari ni status itu bertukar menjadi seperti di bawah..ada kakitangan finisar bace ke blog saya..kahkahkkah..lawak bodo pe la ko taip ni jijah oi..tp maksudnya ada harapan ke??mybe peratusnya rendah,tp at least tak ditolak mentah2....insyallah..nape la teman nak sangat finisar tu kan..sebab dia duk kat depan rmh saya..haha..nope,sebenarnya 10min dr rmh saya..sudah tiba masanya saya pulang ke ganggang..tak nk jauh2 dari mak biah dah..boleh??

PositionCompany NameStatusEffective From
Electronic Lab Technician (Penang)Agensi Pekerjaan NCS Solutions Sdn. Bhd. (JTK 1967)Under Consideration2 Feb 2010
FRESH ENGINEERING GRADUATESFinisar Malaysia Sdn BhdKept for Future Consideration2 Feb 2010

4 comments:

nama saya aslina said...

huuu...cari shout-mix tak jumpe...hehehh... tenkiu sebab pegi terjah blog saye... =)

hmm...grad bile nih? neway, gudluck ehhh...

tenkiu sebab klik nuff jugak..t kite balas okeh?

nadja said...

thx.. hehehe tak per tak per semoga ader harapan la.. jgn putus asa...

Verbal Communication said...

dah nak keje ek.. gud luck ye..:)

tihara said...

Good Luck ! ya..seronok dpt pegang duit sendiri taww..