1

Sunday, March 7, 2010

mUlakaN Hidup yg SihaT

harini teman menjalani kehidupan yg sehat- la kot..
si gemok tak penah2 bangun awal atau senang ckpnya lepas subuh tk terbongkang balik telah mengajak teman berjoging..joging??ini adalah satu benda mustahil yang si gemok akan buat..selalu dia joging kat 2 tempat je..tak katil, shoping complex..tp sebelum pergi, dia dah buat muka taikk..mencii..mmg kepala hangin betul gemok ni..tak leh tunggu langsung..kalau dia lambat tu org len relax je..tak la hangin mcm dia..teman dari plan nak pakai sport shoes terpaksa kelam kabut sarung je selipar..huh..pagi2 pun nak baran..

ok..papepun pastu dia ok balik...jum ikut kitorg joging berselipar..
melecet siot kaki teman..

baru teman tau exercise tools kat botanikal dah baru..mcm2 ada..besh..

sampai2 je kitorg nampak ada org bukak sewa basikal..mmg teringin siot nk kayuh basikal..
lagi2 kayuh kat botanikal sambil hirup udara segar..pergi la usha tanye harga..mak ai..rm5 for adult..pehal ko mahal sgt....kalau 2 org dh 10 henggit..mencii..kalau 2henggit kira ok pe..bkn pakai minyak pun..pakai peluh kita la nak gerakkan sikal tu bro..huh..baziooo je..baik la g pinjam kat mamat myammar bwh ni ha..setakat singgit layan je dia..

tak dapat naik basikal,nek biawak ni pun jadi la ye mok..

biawak tu jadi batu sebab cium ketiak teman yg masam ke..

pastu boleh???penat joging 2 round, pergi pulak sumbat mcd seketul..boleh??..ada makne ke semua tu??huh..tapi mmg teman teringin nk breakfast kat mcd..dh lame tk mkn burger mcd pagi2..minum air hot2..fuhh..


ok..mokk..tiap2 minggu kita gi joging tau..mu jgn lupa semangat baru mu tu..

4 comments:

Mata Hati said...

bukak mulut luas2... aummphhhhh

takder ruang chat.. terpaksalah menyelinap kat sini..ngeekkk

annfrendly said...

aik... macam bisa ku lihat tempat ini.. tapi dimana ya....??? heheheh...

haziQah said...

yeh sgt best mkn mc D brekfest pas joging hehe

nn said...

itu dia. lepas excercise makan mc d. hehe