1

Wednesday, June 22, 2011

celebrateD biRthdaY


last week, 2011 jun 15 (format tulis date dlm carxxx) celebrated bornday teman and jega yang mana dah basi pun..maksudnya birthday kitorang bulan may tapi baru disambut...disebabkan clash denagn activity2 carxxx..awokk tak kesah pun...bagi teman, teman bukan la sapa2 dalam teams..berpangkat kerdil saja..takperlulah dicelebrate apatah lagi ditempat yang high class..at royal golf club tuu...ini kali ke-2 teman masuk sini..1st masa practical,service phone..

ada 2 restaurant:the fairway & kizuna one

kali ni celebrate tak ramai pun yang datang..yela,kan teman dah bilang awal2 lagi..teman ni sapa lah dalam team..yang ada big boss (manager enggineering/planner), my boss,my engineer,engineer si dila,jega,leman,dila and teman..berapa semua???only 8 person..selamat tak ramai..takda la kekok sangat..teman duduk sebelah manager ag,mmg sporting,siap advice nak makan apa..

teman makan ni:Sizzling Grilled Lamb Chop & capucino



p/s:sebenarnya teman dan dilla dalam dilemma celebrate2 ni..huh..Ya Allah..keluarkan la kami dari situasi ini...

2 comments:

vwxyanabcd said...

nape dilema kidah..ce citer ce citer

gO mi NaM said...

hehe..malua r nak cerita..