1

Saturday, May 7, 2011

ChiCken ChoP

ramai yang tersesat masuk blog 'hidup bior ler sedap' mencari chicken chop terbaik..
tapi kali ni teman nak promote chicken chop kfc yang sedang digembar gemburkan...
sapa2 belum makan cer la rasa...
teman makan benda alah ni dekat restoran kfc yang baru di buka di tasek..
memang besh tempat tu..santai..rasanye restoran pertama seumpama itu di ipoh..gabungan pizza dan ada kfc drive thru..
kalau ikutkan alamat sekolah khas yang terletak betul-betul bertentangan dengan restoran tu adalah 31200 chemor..ate,kfc ni dalam kawasan chemor la kan (bangga org chemor)..haha..tapi semua orang bilang itu tasek...takpe la..ada aku kesah..


bagi teman,chicken chop kfc rasanya biasa je..
tak seperti chicken chop lain..
kalau pejam mata tanpa tahu itu chicken chop,
teman akan bilang itu bukan chicken chop..
sebabnya,ayam dia rasa ayam biasa kfc macam dinner plate,
kuahnya rasa macam coleslaw..
so takda rasa special pape..cer bubuh black paper sikt,tambah hiasan salad,tomato dan timun dihiris cantik..kan lebih menarik tertarik..
ok
....................................................... ,-)

2 comments:

vwxyanabcd said...

btul3..x sdap sgt.bese2 je.. klau kat wedges tu ad cheese pn ok.ni rasa kosong sgt.

gO mi NaM said...

haha..kat mana chicken chop sdp erk..