1

Friday, March 4, 2011

pe yang korang cari hah??

hari2 activities wajib teman semasa menyusuri internet adalah bernuffnang..tgk ape yang korang cari kat search engine sampai tersangkut kat blog teman...mcm gambar kat atas ni..haha..meh tgk comment2 teman ni..

1)zatie ibrahim: mungkin si suspek ini nak cari zatie.. maka terjumpalah zatie di blog hakciptateman lak..haha..silap alamat derr..cer searching dengan detail lagi..banyak kali gak ni dia cari si zatie ni..aleh2 kat sini gak dia jumpe..

2)lecturerfkekkutem.blogspot.com:saya bukan lecturer doh..ex-student utem la..sori,cuba lagi..

3)sumayyah fke:teman tak kenal sumayyah.adik sumayyah mahupun bapak sumayyah..fke??teman fkekk la...syuh2..cari tempat lain..

4)utem fkp:wrong place my dear..tak ada cerita pasal fkp disini..search google map lagi ye..

5)tambun hot water spring:best tempat ni..moh le ke lost world of tambun..(biase je,tolong promote)

6)buat passport di ipoh:teman ada wat entry pasal ni..yang peliknye..hampir setiap minggu ada org search tajuk ni..agaknye si suspek tak ingat address blog ni..tapi ingat tajuk entry ni tujuan memasuki zon teman ni..

7)kilang kamaya ipoh:tempat yang pernah menyiksakan,tapi disini la banyak mengajar erti kekilangan..

8)keje carxxx:teman rase nak delete la mana2 ada perkataan carxxx dalam blog ni..takut terkantoi dengan dak2 carxxx lak..terutamanya leman..tetiba teringat pasal entry smash bersmash hari tu..mcm mana leman tahu maintenance yang loading program tuk operator..teman tak cerita,dia ada bace blog teman ke..

9)pantai tok bali kelantan:nice place..byk kambing..sukeeeee

10)hakciptateman:thanks pada you all,searching,tersangkut,dan melawat blog buruk ni..thanks menambah sedikit viewer kat sini..

4 comments:

vwxyanabcd said...

hehe..blog aku lg pelik. ade org search gne keywords yg same stp kali. Baik mengaku sape tuh? hihi.

aku rase ko ade tulis psl zatie kot. ni mesti secret admire nih.haha

p/s: btul2.pdam word car***.ganti ngan carhensem.utk keselamatan.keh3

vwxyanabcd said...

eh..bru prasan.no 6 tu situasinya same. mungkin jugak ek. tak ingat address tp ingt entri. haha

gO mi NaM said...

haha..lawak2 guna keyword same..pe dia??pasal zatie??x ingat la..kene CTRL+F..

vwxyanabcd said...

keyword puisi+...+... haha. mungkinla sbb x ingt address.hehe